Veszprémi Keresztény Advent Közösség
Magunkról PDF Nyomtatás E-mail

Az Isten Lelke adja meg, hogy ne a szavak beszéljenek rólunk, hanem az élő Jézus Krisztus, Akire vágyakozunk is, hogy nyilvánvalóvá legyen mibennünk.                             


Reméljük, hogy Aki mindeneket magához vonz, megadja a lehetőséget, hogy megismerkedj velünk személyesen is. Azért pár sorban próbálom bemutatni magunkat.

Keresztény felekezet vagyunk, és a Biblia alapján testvéri közösségben segítjük egymást a hitben előre. Mint ahogy egy nagy családban, nálunk is mindenféle korosztály megtalálható, legfiatalabb tagunk fél éves, a legidősebb pedig 81-edik évének örvend. Ennek előnye, hogy tapasztalatokban gazdagíthatjuk egymást és egymás hitéből épülhetünk.

Az istentiszteleti alkalmainkat szombaton 11.00 órakor kezdjük, elotte 09.30-tól csoportos bibliatanulmányozással adott témákban. A közös ebéd után délután ifjúsági alkalom, kirándulás vagy beszélgetés van általában.


Szeretettel várjuk, várunk alkalmainkra, programjainkra!

 

 

Igemorzsák

Az Úr Istent pedig szenteljétek meg a ti szívetekben. Mindig készek legyetek megfelelni mindenkinek, a ki számot kér toletek a bennetek levo reménységrol, szelídséggel és félelemmel.

1Pt 3,15

Előadások

Gyülekezeti alkalmak

Programok